مرکز فرهنگی هنری شماره 5 اندیمشک یک نوبته

این مرکز از سال 1394 فعالیت خود را در یک بنای نو ساز آغاز کرده و تا این لحظه فعالیت خود را در این مکان با کارگاه های فرهنگی ، هنری و ادبی ادامه داده است.

در حال حاضر این مجموعه با مساحت 875 متر مربع  دارای :

یک سالن نمایش ، یک سالن مطالعه ، دو اتاق مخصوص برگزاری کلاس های هنری و ادبی، 1 خانه سرایداری ، 2 سرویس بهداشتی، 2 انبار   و با 3892 جلد کتاب و با مجموع 468 عضو دختر و پسر  می باشد.

خدمات مرکز : کارگاه های فرهنگی  ، هنری  و ادبی  ویژه اعضا حقیقی و مجازی با گروه سنی 6 تا 17 سال 

پرسنل مرکز شامل : مربی مسئول فرهنگی ، یک نیروی خدمات، یک مربی ادبی و یک مربی هنری

خدمات فراگیر : ندارد.

روز و ساعت فعالیت : مرکز یک شیفت همه روزه بجز روزهای تعطیل صبح ها از ساعت 7:30  الی 13:30

روزهای فرد اعضا دختر و روزهای زوج اعضا پسر

شرایط عضویت در مرکز : داشتن حداقل سن 6 سال تمام تا 17 سال  و پرداخت شهریه 12 هزار تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

 

نشانی : اندیمشک – کوی فرهنگیان – جنب پارک دولت  .  روبروی ریل راه آهن .

تلفن :  42691430 – 061

مسئول مرکز : خانم فهیمه کمال فر

 

اخبار مرکز:

 

  • 1400/08/26 - 07:57
  • تعداد بازدید: 6071
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

شاعر و نویسنده خوزستانی برگزیده جایزه کتاب سال کودک و نوجوان کانون شد

اثر مهدی مرادی شاعر و نویسنده خوزستانی در بخش «شعر نوجوان» جایزه کتاب سال کودک و نوجوان کانون برگزیده شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، «صدای پنجره می‌آید» اثر مهدی مرادی شاعر و نویسنده خوزستانی از نشر گویا در بخش «شعر نوجوان» برگزیده جایزه کتاب سال کودک و نوجوان کانون شد.
این بخش با ۱۲ کتاب به داوری بابک نیک‌طلب، مریم اسلامی و جعفر ابراهیمی مورد بررسی قرار گرفت.
براساس این گزارش، مراسم جایزه کتاب سال کودک و نوجوان کانون با حضور مهدی علی‌اکبرزاده مدیرعامل کانون، مصطفی رحماندوست دبیر این رویداد و جمعی از نویسندگان، شاعران، تصویرگران و برگزیدگان برگزار شد.
در این مراسم هفت اثر در شاخه‌های داستان کودک، شعر کودک، داستان نوجوان، شعر نوجوان، بازنویسی و تصویرگری، که برگزیده کتاب سال شدند، با اهدای جوایز از آنها قدردانی شد.
بر اساس این خبر، برگزیدگان جایزه کتاب سال کودک و نوجوان از بین ۷۹ اثر که در جایزه کتابِ ماه به عنوان نامزد و یا برگزیده معرفی شده بودند، انتخاب شدند.
بر همین اساس در بخش «داستان نوجوان» با داوری محمدرضا یوسفی، مرجان فولادوند و جعفر توزنده‌جانی ۱۵ اثر مورد بررسی قرار گرفت و کتاب «بی‌نشان‌های ارس» نوشته محسن هجری از انتشارات سوره مهر جایزه برگزیده کتاب سال را از آن خود کرد.
در بخش «شعر نوجوان» نیز کتاب «صدای پنجره می‌آید» سروده مهدی مرادی از نشر گویا برگزیده کتاب سال شد. این بخش با ۱۲ کتاب به داوری بابک نیک‌طلب، مریم اسلامی و جعفر ابراهیمی مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین «داستان کودک» با ۲۲ عنوان کتاب در این رویداد حضور داشت. برگزیدگان این بخش به داوری مجید راستی، محمدرضا شمس و افسانه موسوی‌گرمارودی؛ فریبا کلهر با کتاب «یک آدم نقاشی کن» از انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و «سرزمین مرده‌ها و زنده‌ها» به نویسندگی طاهره ایبد از انتشارات شهر قلم شدند.

داستان «یک آدم نقاشی کن» اثر فریبا کلهر، پیشتر برگزیده جایزه کتاب ماه خرداد را از آن خود کرده بود.
کتاب‌های نامزد در بخش «شعر کودک» ۱۱ عنوان بود و داوری این بخش را احمد میرزاده، محمود پوروهاب و کبرا بابایی بر عهده داشتند. جایزه برگزیده کتاب سال در این بخش به کتاب «به سیب گفتم سلام خانم» سروده ناصر کشاورز از انتشارات به‌نشر رسید. این کتاب پیش از این برگزیده جایزه کتاب ماه اسفند شده بود.

همچنین جایزه‌ مهدی آذریزدی (بهترین کتاب بازنویسی و بازآفرینی)، جایزه‌ بهترین تصویرگری کتاب و جایزه‌ فرصت طلایی (برای کتاب‌هایی که فرصت چاپ نداشته‌اند) از دیگر بخش‌های جایزه کتاب سال است.
بر همین اساس کتاب‌های نامزد در بخش آذریزدی ۱۶ عنوان بود که با داوری محمد میرکیایی، حسین فتاحی و مریم جلالی، کتاب «طوطی‌نامه» نوشته زهرا حیدری از انتشارات سوره مهر برگزیده کتاب سال در این بخش شد.
بخش تصویرگری با ۴۵ عنوان اثر به داوری کوروش پارسانژاد، کمال طباطبایی و فاطمه قربان، کتاب «ضحاک ماردوش» با تصویرگری نوشین صفاخو از انتشارات مدرسه را برگزیده کتاب سال معرفی کرد.
در بخش فرصت طلایی نیز با داوری مصطفی رحماندوست، حمیدرضا شاه‌آبادی و محمدرضا کریمی‌صارمی ۲۰ کتاب مورد بررسی قرار گرفت. اما داوران در این بخش اثری را به‌عنوان برگزیده‌ معرفی نکردند.
این مراسم صبح روز سه‌شنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۰ در سالن غدیر مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری واقع در خیابان حجاب تهران برگزار شد.
نخستین دوره جایزه‌ کتاب ماه و سال کودک و نوجوان کانون پرورش فکری، با هدف کمک به ارتقای کیفیت آثار و معرفی کتاب‌های مناسب به مخاطبان کودک و نوجوان و خانواده‌ها و نیز حمایت از پدیدآورندگان این حوزه به دبیری مصطفی رحماندوست برگزار شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت